Редактор: Юлия Георгиева e-mail: [email protected]кадър Нова твАнтиваксърите у нас със сигурст

...
Редактор: Юлия Георгиева e-mail: julia_georgieva_petel.bg@abv.bgкадър Нова твАнтиваксърите у нас със сигурст
Коментари Харесай

Журналист: Такива тъпаци като нас няма! Кое е по-важно - детето да учи, или родителите да се накъркат някъде

Редактор: Юлия Георгиева 

e-mail: [email protected]

кадър Нова тв

Антиваксърите у нас със сигурст са доста повече в сравнение с в европейските страни. В Рим преди няколко дни хиляди стачкуваха против това, че когато отиват на работа, би трябвало да показват документ за имунизация или изкаран коронавирус. А в България какъв ни е казуса - дали ще можем да вървим на заведение. Смятам, че в случай че вкарат наложителен документ или тест, с цел да може да се влезе в заведение, е добре. Хората се сблъскват с къде по-сериозни проблеми. Ако ние за едни заведения упорстваме, то накъде сме тръгнали въобще!?

Това коментир ав ефира на Нова тв Райна Караянева.

В Италия има 80% имунизирани и 20 % неимунизирани. В България е противоположното. Думата в един коментар по тематиката, който четох, за българското население не е изключително красива, само че може би би трябвало да се замислим дали нямаме някакъв неотложен проблем във усещанията, добави тя. 

Ние сега затваряме учебните заведения, а протестираме за заведения. Значи кое е по-важно - децата да имат обучение или родителите да отидат да се накъркат някъде. В целия този миш-маш водим спор за някакви дреболии, уточни журналистът Виктор Иванов. И добави, че такива тъпаци като нас, няма. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР